Lænestole

Den schweizisk-franske møbeldesigner Charles-Édouard Jeanneret-Gris sagde engang ”Huset er en levende maskine. En lænestol er en maskine til at sidde i. ”Selvom manden, er bedre kendt a de fleste interiørentusiaster som Le Cobusier, skabte han nogle lænestole og sofaer, der i dag betragtes som tidløse, Han har opnået verdensberømmelse, og er endda i 'Museum of Modern Art'.

Vores lænestole er bestemt ikke maskiner, fordi det eksklusive læder og det massive træ, vi bruger til deres konstruktion, er af organisk materiale, der lever på sin helt egen måde, og ligesom lever sammen med dens ejere. 
Alle vore møbler er håndlavede, som vi lægger meget hjerteblod som knofedt i.

Enhver, der ejer en læderstol fra MOCFOR, vil skille sig ud fra mængden, og masseproduktion. 
Så er man på jagt efter læderstole af høj kvalitet, hvor hver enkel er individuelt fremstillet, og hvor man i forarbejdningen kan fornemme håndværkerens kærligheden til sit håndværk, så ved man at med maskiner har vores eksklusive læderstole intet at gøre.

Bro – Lænestolen der viser karakter og som har kant
TOP

Denne læderstol kombinerer dansk design fra firserne med oksehud i høj kvalitet til en nu allerede tidløs klassiker. Med sin klare form, det individuelle mønster af det eksklusive læder og den robuste polstring, kan stolen hurtigt blive ens yndlingssæde. I Nordtyskland betyder "visning af en klar kant" for at rette dig op og stå op for din mening eller beslutning - kom hvad der måtte være. Vi kaldte denne lænestol, fordi det er en rigtig erklæring for fyre, der ikke går på kompromis - ikke i livet og ikke i deres valg af møbler.

Ledersorte:
2.050 EUR
 
kostenloser forsendelse
Vis 1 til 8 (fra total 10 artikler)